RECICLARE LCD

Un ecran LCD de telefon mobil rupt este cunoscut ca fiind la fel de bun ca inutil. Cu toate acestea, realitatea este că există încă destul de multe utilizări pe care le pot avea ecranele sparte ale smartphone-urilor. De fapt, reciclându-le puteți câștiga un procent din investiția dvs. înapoi. Ecranele crăpate sunt de obicei aruncate fără să se gândească din nou. Dar în ultima vreme, unele companii utilizează acum LCD-urile defecte. Aceste ecrane LCD pot fi recondiționate și reutilizate prin reciclare. La Buybacklcds.eu, oferim această oportunitate uimitoare de a face schimbarea ecranelor LCD în numerar.

Sell your broken screens now!

Tehnologia se îmbunătățește într-un ritm mai rapid în jurul nostru. Dacă ar fi să ne uităm în urmă la ultimul deceniu de creștere a lumii, am descoperi că există un număr destul de mare de telefoane noi lansate și nenumărate evoluții în dispozitivele mobile care existau deja. Această creștere rapidă și schimbarea tehnologiei au dus la crearea a numeroase dispozitive mobile învechite și învechite, care nu găsesc niciun folos în prezent. Telefoanele și dispozitivele pe care le folosim astăzi se vor confrunta și cu această soartă inevitabilă. Deci, ce se întâmplă cu toate aceste piese vechi și inutile de dispozitive electronice? Ei bine, devin deșeuri electronice.

Atunci când căutați o companie care să vândă LCD-ul dvs., este foarte important să vă faceți temele și să vă asigurați că compania de răscumpărare la care vindeți dispozitivul este legitimă, astfel încât să nu ajungeți să vă pierdeți pentru nimic. Când vine vorba de vânzarea LCD-ului smartphone-ului dvs. către o companie de răscumpărare de telefoane, orice ați câștiga este un plus, deoarece câștigați bani dintr-un dispozitiv pe care probabil ați crezut că îl pierdeți, puteți pune banii pe care să-i folosiți pe alte lucruri sau adăugați niște bani cumpărați un telefon nou.

Cum se reciclează un ecran LCD rupt

Pentru persoanele care se gândesc să încaseze ecranul LCD al telefonului stricat, iată câțiva pași care trebuie urmați. Trimiteți LCD-ul fisurat într-unul dintre plicurile lor și vă vom plăti prin transfer banck sau PayPal. Este atât de ușor. În ceea ce privește banii, există categorii care evaluează starea ecranului pentru a determina suma care va fi plătită pentru ecranul LCD.

Întregul program de răscumpărare LCD este destul de simplu; a fost structurat astfel încât vânzătorul să poată primi plata în mai puțin de două zile lucrătoare. Toate acestea încep cu plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, acolo puteți consulta ghidul lor de notare și puteți evalua calitatea ecranului și pur și simplu completați o cerere. LCD-ul spart ar trebui să fie apoi ambalat corespunzător și expediat, împărtășiți numărul de urmărire cu noi. Odată ce pachetul este primit, acesta va fi verificat pentru a se asigura că îndeplinește ghidul de notare. Și după ce s-a făcut acest lucru, clientul își va încasa plata în termen de una sau două zile lucrătoare.

Odată cu apariția unui nou set de companii, totuși, ruperea ecranului unui telefon nu trebuie neapărat să fie sfârșitul utilizării pe care o putem scoate din ea, majoritatea acestor companii de răscumpărare, operate în mare măsură online, vor rambursa proprietarii de telefoane sparte sau sparte pentru o bucată bună din valoarea telefonului pentru resturile sparte ale dispozitivului. Compania de reciclare valorifică nevoia producătorilor de noi telefoane LCD și situația dificilă a proprietarilor de telefoane defecte, precum și cerințele pieței smartphone-urilor uzate de a conduce un proces care să ofere beneficii tuturor celor implicați. Compania își ia piesele, proprietarul telefonului recuperat își scoate telefoanele vechi, sparte, iar noilor consumatori li se oferă telefoane recondiționate și foarte utilizabile la un preț mai ieftin în comparație cu achiziționarea unui telefon nou, acesta este, fără îndoială, un -situare câștigătoare pentru toate părțile implicate.

Cum funcționează reciclarea ecranului?

Ecranele LCD au reglementările lor pentru reciclare, deci iată câteva sfaturi despre cum să reciclați vechile ecrane și dispozitive LCD. Când tranzacționați LCD-ul stricat cu compania de reciclare sau cu compania de răscumpărare, puteți să vă așezați și să așteptați 2 zile lucrătoare sau mai puțin.

Companiile de răscumpărare se asigură doar că proprietarul LCD-ului stricat nu înregistrează o pierdere totală pe gadgetul stricat cumpărându-l de la ei și plătesc o sumă bună de bani pentru dispozitiv, proprietarul LCD-ului stricat poate începe procesul de vânzare accesând site-ul web al companiei de răscumpărare pentru a completa un formular și a furniza toate detaliile corespunzătoare despre gadget începând cu numele, adresa, numele dispozitivului și modelul pe care intenționează să îl vândă, după care pot primi dispozitivul expediat către companie, livrarea costul este acoperit de compania de răscumpărare.

Piața LCD-urilor crește foarte mult și a devenit cel mai tare produs electronic de vânzare, iar compania de răscumpărare LCD va achiziționa telefonul dvs. mobil vechi, crăpat sau rupt pentru LCD-ul său. Pentru a vă califica pentru plată, toate telefoanele vor fi testate pentru a fi siguri că este în stare de funcționare, odată confirmat că sunteți pe cale să câștigați câteva sute de euro din telefonul dvs. defect și deja inutil, cu toate acestea, pe de altă parte, poate primi LCD-ul trimis companiei de reciclare pentru a evita înrăutățirea problemei de poluare cu care se confruntă lumea în prezent din cauza încărcăturilor de deșeuri electronice care sunt aruncate în depozitul de deșeuri, cel mai inteligent mod de a scăpa de LCD-urile sparte este vânzarea lor pentru bani.

Creșterea recentă a înființării firmelor de reciclare și a diferitelor firme de răscumpărare le-a oferit oamenilor opțiuni de a-și vinde LCD-urile defecte, ceea ce anulează posibilitatea ca aceste dispozitive să ajungă la un depozit de deșeuri și să devină astfel un poluant.

Telefoanele mobile sunt fabricate din diverse metale, materiale plastice și cupru, care pot fi reciclate și refolosite pentru a ne păstra resursele prețioase. Reciclarea acestor telefoane LCD deteriorate este un pas ușor spre reducerea emisiilor de seră. Reduceți pierderile și câștigați o sumă bună de bani prin vânzarea ecranului LCD către compania de răscumpărare.

Buyback Telefoane celulare LCD crapat